JURIDISK MEDDELELSE

Partio GmbH & Co. KG er ejer af hjemmesiden

Administrerende direktør: Vitalij Kungel
Handelsregister: HRA 46240 B
Byretten i Berlin (Charlottenburg)
CVR-nr.: DE281524963
Virksomhedens hovedkontor:
Partio GmbH & Co. KG
Gontardstraße 11 
10178 Berlin
Tyskland
Telefon : 89 88 21 44
Е-mail : [email protected]
Hjemmeside: www.autodele24.com

AUTODOC AG er sælger af produkterne og eneforhandlende partner for salgskontrakter

Direktion: Christian Gisy (Vorsitzender des Vorstands),
Bert Althaus (CFO), Dmitri Zadorojnii (CTO).
Vorsitzender des Aufsichtsrats: Alexei Kletenkov
Handelsregister: HRB 233377 B
Byretten i Berlin (Charlottenburg)
a CVR-nr.: DE260634589
Virksomhedens hovedkontor:
AUTODOC AG
Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin
Tyskland
Telefon: 030 568 374 568
Fax: +49 30 208 478 250
Е-mail: [email protected]
Hjemmeside: www.autodoc.dk

Oplysninger om online konfliktløsning (ODR)

Den Europæiske Kommission tilbyder en platform for online konfliktløsning (ODR) der er tilgængelig på https://ec.europa.eu/consumers/odr.
Vores virksomhed er hverken villig til eller generelt forpligtet til at deltage i konfliktsløsningsprocedurer i sammenhæng med et forbrugervoldgiftsnævn.

Ansvarsfraskrivelse

Links

I tilfælde af direkte eller indirekte links til tredjemandshjemmesider («Hyperlinks«) som ligger udenfor forfatterens ansvarsområde, vil forfatteren kun hæfte i tilfælde af ulovligt indhold hvis forfatteren er opmærksom på indholdet og det ville have været teknisk muligt og rimeligt for dem at forhindre brugen. Forfatteren erklærer udtrykkeligt at der på tidspunktet for oprettelsen af linket ikke kunne identificeres noget ulovligt indhold på de sider der er tilknyttet. Forfatteren har ingen indflydelse på nuværende eller fremtidig udformning, indhold eller ophavsret på siderne der er tilknyttet. Forfatteren tager derfor udtrykkelig afstand fra alt indhold på alle tilknyttede sider som ændret efter linket er dannet. Denne erklæring gælder for alle tilknytninger anbragt indenfor forfatterens egen hjemmeside såvel som tredjepartsindlæg i gæstebøger, debatfora og mailinglister oprettet af forfatteren. Udbyderen af den side der er tilknyttet er eneansvarlig for ethvert ulovligt, ukorrekt, eller ufuldstændigt indhold på denne side og særligt for skade opstået som følge brugen eller udeladt brug af sådan information. Personen som blot udbyder et link til et sådant indhold er ikke ansvarlig for det.

Ophavsret og varemærkeret

I alle offentliggørelser, udøver forfatteren alle anstrengelser for at overholde ophavsretten af billederne, lydfiler, video og tekster oprettet af forfatteren selv eller bruge frit anvendelige billeder, lydfiler, video og tekster. Alle mærkenavne og varemærker som nævnes på hjemmesiden og som kan være beskyttet af tredjepart er uden begrænsninger underlagt bestemmelserne i den gældende varemærkelov og ejerskabsrettigheder af de respektvie registrerede ejere. Blot omtalen af et varemærke betyder ikke at det er ikke er beskyttet af tredjemands rettigheder. Ophavsretten til offentliggjort materiale oprettet af forfatteren selv forbliver udelukkende hos forfatteren af siderne. Enhver gengivelse eller brug af sådanne billeder, lydfiler, video eller tekster i andre elektroniske eller trykte publikationer er ikke tilladt uden forfatterens udtrykkelige samtykke.

Juridisk gyldighed og ansvarsfraskrivelse

Denne ansvarsfraskrivelse skal anses som del af hjemmesiden til hvilken denne side er tilknyttet. Hvis dele eller individuelle bestemmelser i denne tekst ikke er eller ikke mere er fuldkommen retsgyldige, vil indholdet og gyldigheden af resten af dokumentet ikke blive påvirket heraf


  • PayPal
  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Dankort
  • Klarna
  • Bankoverførsel